Το Έργο μας

Αθλητικοί Χώροι
Ανάλυση ΈργουΦωτογραφίες Έργου

συγχρονα γηπεδα για ολουσ

Αθλητικό Κέντρο Καλούτσιανης & Αθλητικό Κέντρο Κιάφας

Το Αθλητικό Κέντρο Καλούτσιανης, το παραλάβαμε παραδομένο στην αποσύνθεση και την φθορά. Πλέον, μπορούμε να υπερηφανευόμαστε πως, μετά από σχολαστική μελέτη και προσεκτική εργασία, πάντα υπό το πρίσμα των αυστηρότερων προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας, παραδώσαμε στους πολίτες ένα υπερσύγχρονο και λειτουργικό στολίδι 4.000 τετραγωνικών. Ένα στολίδι, με άριστη υποδομή, τρία ολοκαίνουργια γήπεδα με έδαφος τελευταίας γενιάς και μπασκέτες ολυμπιακών προδιαγραφών, άπλετο ζωτικό χώρο, εξοπλισμένο, ακόμα, και με πίστα του skateboard.

Ακόμα, προχωρήσαμε στη μελέτη και την ανακατασκευή του Αθλητικού Κέντρου Κιάφας, κάτι το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Στα 6.000 και πλέον τετραγωνικά μέτρα του Κέντρου κατασκευάσαμε δύο υπερσύγχρονα εξωτερικά γήπεδα καλαθοσφαίρισης, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Ακόμα, στην ευρεία επέμβασή μας συμπεριλάβαμε και ένα βοηθητικά κτίριο εξοπλισμένο με αποδυτήρια, γραφείο ιατρού και αναψυκτήριο.

Τέλος, με το βλέμμα στην ανανέωση όλων των αθλητικών υποδομών στο Δήμο έχουμε προχωρήσει και προχωράμε αυτή τη στιγμή, στην ανακατασκευή των γηπέδων στην Ηλιόκαλη, στο Πέραμα, στην Κοσμηρά, στο Δροσοχώρι και την Πλατανιά, έργα που ευχόμαστε να γίνουν τόποι χαράς για την τοπική κοινωνία.

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας