«Γκρίζα σύννεφα» πάνω από τη λειτουργία της δημοκρατίας

10/08/22 | Γραφείο Τύπου

Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τις πρακτικές των παρακολουθήσεων εκ μέρους της ΕΥΠ που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται ως «κερασάκι στην τούρτα» των αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων και νομοθετημάτων της κυβέρνησης, τις οποίες η αυτοδιοίκηση κλήθηκε να αντιμετωπίσει από την πρώτη μέρα της τρέχουσας θητείας της με την πλήρη υποβάθμιση του ρόλου του δημοτικού συμβουλίου και την κατάργηση της βούλησης των πολιτών μέσω των γνωστών «νομοθετημάτων Θεωδορικάκου».

Οι εκτροπές που επιχειρήθηκαν και δυστυχώς επιχειρούνται ακόμα από την κυβέρνηση μας γυρίζουν σε εποχές που κανείς μας δεν θέλει να θυμάται.

Η παράταξή μας στάθηκε ξεκάθαρα απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια αλλοίωσης της δημοκρατικής έκφρασης των πολιτών με βάση τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ειδικά, με αφορμή τα τελευταία θλιβερά γεγονότα δηλώνει ότι θα συνεχίσει να στέκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας, συντασσόμενη σε ένα μέτωπο για την υπεράσπιση της δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας