Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» χαιρετίζει την απόφαση του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ

02/08/22 | Γραφείο Τύπου

Η Παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» χαιρετίζει τη σημερινή απόφαση του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ, σύμφωνα με την οποία ο Φορέας υπεισέρχεται στο σύνολο των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων που απορρέουν από την 21-7-2017 σύμβαση σύμπραξης ανάμεσα στην Περιφέρεια Ηπείρου και τον ανάδοχο κατασκευής και λειτουργίας της μονάδας ΑΣΑ.

Στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της παράταξης και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα, Θωμάς Μπέγκας, τόνισε ότι πρόκειται για μια κορυφαία πολιτική απόφαση, σύμφωνα με την οποία ο πρώτος βαθμός αυτοδιοίκησης προχωρά στην ανάληψη των αρμοδιοτήτων, των υποχρεώσεων και των ευθυνών του απέναντι στους πολίτες.

«Η απόφαση δεν αφορά την παρούσα διοίκηση αλλά το μέλλον της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων», τόνισε ο κ. Μπέγκας.

Τέλος, μόνο ως θλιβερή μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής του δήμου Ιωαννιτών, του μεγάλου δήμου της Ηπείρου, οι οποίοι ως χαμαιλέοντες και ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι που νίπτουν τας χείρας τους, αντί να εκφράσουν μια ξεκάθαρη άποψη για το θέμα της ημερήσιας διάταξης, περίμεναν να δουν πως διαμορφώνονται οι συσχετισμοί για να ψηφίσουν στο τέλος λευκό.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας