Η Σοφία Μαρκούλα νέα εκπρόσωπος του δήμου στη «Σχεδία», μετά από πρόταση της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα»

23/06/21 | Γραφείο Τύπου

Το μέλος και δημοτική σύμβουλο της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα», κα. Σοφία Μαρκούλα, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου – Διευθύντρια ΕΣΥ Νευρολογίας, πρότεινε για εκπρόσωπο του δήμου Ιωαννιτών στο Διοικητικό Συμβούλιο της «Σχεδίας», ο επικεφαλής της παράταξης, Θωμάς Μπέγκας.

Όπως τόνισε η πρόταση αυτή ήρθε μετά από ομόφωνη απόφαση της δημοτικής ομάδας.

«Η αποδεδειγμένη επιστημονική επάρκεια της κας Μαρκούλα, η οποία έχει άμεση σχέση με το αντικείμενο της δομής πιστεύουμε ότι θα συμβάλει τα μέγιστα για να προχωρήσει μπροστά το έργο της «Σχεδίας». Σε μια συγκυρία που η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος προσωπικά φέρουν τεράστια ευθύνη για την ένταση που έχει προκύψει στους κόλπους της «Σχεδίας», η παράταξή μας δείχνει το δρόμο για να προχωρήσουν τα πράγματα μπροστά, με μοναδικό γνώμονα την ομαλή λειτουργία της δομής και την προσφορά στην κοινωνία», σημείωσε ο κ. Μπέγκας, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον κ. Στέφανο Τζιμογιάννη, ο οποίος υπηρέτησε επάξια για μακρό χρονικό διάστημα τη «Σχεδία» από τη θέση του πρόεδρου, τιμώντας την επιλογή της προηγούμενης δημοτικής αρχής να εκπροσωπήσει το δήμο Ιωαννιτών στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Απευθυνόμενος στο Δήμαρχο και τον παρασκηνιακό τρόπο με τον οποίο κινήθηκε προκειμένου να προτείνει στην κα. Μαρκούλα τη θέση του εκπροσώπου του δήμου στη «Σχεδία»,  ο κ. Μπέγκας υπογράμμισε ότι η επιλογή αυτή του δημάρχου αναγνωρίζει την ‘’ποιότητα’’ των στελεχών της ‘’Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα’’,  αναδεικνύει όμως για μια ακόμη φορά την αντίληψη του δημάρχου με κύρια χαρακτηριστικά την αλαζονεία και την απαξίωση των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.

«Προσπαθήσατε, ανεπιτυχώς, να διεμβολίσετε την παράταξή μας, απευθυνόμενος προσωπικά στην κα Μαρκούλα. Αγνοήσατε επιδεικτικά ότι πέρα από μια εξαίρετη επιστήμονας, η κα Μαρκούλα είναι δημοτική σύμβουλος και μέλος μιας παράταξης του δημοτικού συμβουλίου. Οφείλατε κύριε Δήμαρχε να συνομιλήσετε πρώτα με τον επικεφαλής της παράταξης, εμένα και να μου μεταφέρατε τις όποιες προθέσεις σας. Αυτό θα έκανα εγώ βάσει των αρχών μου. Οι όποιες πονηρές διαθέσεις όμως σας έπεσαν στο κενό. Η παράταξή μας και η δημοτική μας ομάδα είναι αρραγής κι αυτό να το έχετε καλά στο νου σας», κατέληξε ο κ. Μπέγκας.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας