Νέα έργα σε Πεδινή και Νησί, προϋπολογισμού 279.000 ευρώ

10/09/18 | Γραφείο Τύπου

Δύο ακόμη σημαντικά έργα για το Δήμο Ιωαννιτών μπαίνουν σε φάση υλοποίησης καθώς υπεγράφησαν σήμερα από το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα, οι συμβάσεις με τους αναδόχους.

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Κατασκευή βασικής υποδομής στη νέα επέκταση ΔΚ Πεδινής», συνολικού προϋπολογισμού 179.000 ευρώ κι αυτό με τίτλο «Έργα αναβάθμισης και βελτίωσης υποδομών ΔΕ Νήσου» με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από ίδιους πόρους.

Σε ότι αφορά το πρώτο περιλαμβάνονται εργασίες κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης οδών στη νέα επέκταση της Δημοτικής Κοινότητας Πεδινής, ενώ στο δεύτερο προβλέπονται εργασίες ηλεκτροφωτισμού σε τμήμα του Νησιού, επισκευή δημοτικών τουαλετών και αποκαταστάσεις σε καλντερίμια.

«Έχοντας αφήσει πίσω μας για τα καλά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες, τις αλλαγές του νόμου για τους διαγωνισμούς των έργων κι άλλα εμπόδια που έφεραν σημαντικές καθυστερήσεις στην συμβασιοποιήση των έργων που είχαμε εντάξει στο τεχνικό μας πρόγραμμα, προχωράμε πια αποφασιστικά και γρήγορα στην επόμενη φάση. Στην φάση της συμβασιοποίησης των έργων σε όλη την έκταση του Δήμου Ιωαννιτών που σημαίνει υλοποίηση. Σήμερα είχαν σειρά η Πεδινή και το Νησί με δύο σημαντικές παρεμβάσεις για την καθημερινότητα των κατοίκων τους αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης μας. Δύο έργα που χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους χάρη στη συστηματική δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και στα οικονομικά του Δήμου που μας δίνουν τη δυνατότητα να χρηματοδοτούμε μόνοι μας έργα που αναβαθμίζουν τη ζωή όλων μας. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας θα συνεχίσουμε και το επόμενο διάστημα με περισσότερα έργα αφήνοντας ένα ποιοτικό αποτύπωμα σε κάθε γωνιά του Δήμου», δήλωσε μετά την υπογραφή των συμβάσεων ο Δήμαρχος.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας