Ο Δήμος Ιωαννιτών συνεχίζει να επενδύει στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών

05/04/19 | Γραφείο Τύπου

Ένα ακόμα σημαντικό έργο για την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου Ιωαννιτών βρίσκεται πλέον σε φάση υλοποίησης καθώς ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υπέγραψε με τον ανάδοχο που προέκυψε από τη διαγωνιστική διαδικασία την σύμβαση του έργου με τίτλο «Ανακατασκευή – βελτίωση οδικού δικτύου Δήμου Ιωαννιτών», προϋπολογισμού 610.000 ευρώ, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής έργων υποδομής (οδοστρωσία, όμβρια) στην περιοχή του Κ. Νεοχωρόπουλου και ειδικότερα στις οδούς Τσεριτσάνων, Αγ. Λαύρας, Ηλ. Βενέζη, Πελασγών, Γλυκής,  Π. Πουλίδη, Δήλου, Λ. Σουλίου, Ι. Λόχου, Ευζώνων, Αρ. Έβανς, Γ. Αϊβατίδη και Δρ. Κλονάρη.

Μετά και την υπογραφή του νέου αυτού έργου στο Δήμο Ιωαννιτών βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη παρεμβάσεις που αφορούν σε οδοποιία, πεζοδρόμια, σχολικές μονάδες, κοινόχρηστους χώρους και αθλητικές υποδομές ο προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 10 εκ. ευρώ.

Η συντριπτική πλειοψηφία εξ’ αυτών μάλιστα χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους.

«Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να επενδύει με βάση τον προγραμματισμό της στην συνεχή ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών με έργα σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα και σε κάθε γειτονιά του Δήμου Ιωαννιτών. Έχοντας πετύχει να εμφυσήσουμε μια νέα κουλτούρα στην κατασκευή των έργων, το ποιοτικό αποτύπωμα που αφήνουμε σε όλο το Δήμο γίνεται εμφανές. Στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις, χρηματοδοτούμε έργα ουσίας για τους δημότες μας, παρεμβαίνοντας με ένα ευρύ φάσμα δράσεων. Δε σταματάμε όμως εδώ. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά στην κατεύθυνση αυτή και σύντομα, νέα σημαντικά έργα θα πάρουν το δρόμο τη συμβασιοποίησης κι άρα ης υλοποίησης», δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Μπέγκας.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας