Στην Πλατεία Μαβίλη, δίπλα στη Λίμνη η κεντρική ομιλία του Θωμά Μπέγκα την Πέμπτη

20/05/19 | Γραφείο Τύπου

Στην Πλατεία Μαβίλη, δίπλα στη Λίμνη

η κεντρική ομιλία του Θωμά Μπέγκα την Πέμπτη

Με φόντο τη λίμνη, το πιο ισχυρό στοιχείο του Δήμου Ιωαννιτών , θα μιλήσει την Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 8 το βράδυ ο Θωμάς Μπέγκας.

Η «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» η παράταξη του σημερινού και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου, θα πραγματοποιήσει την Κεντρική Προεκλογική της Εκδήλωση την Πέμπτη στην Πλατεία Μαβίλη.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας καλεί όλους τους δημότες «σε μια γιορτή της αλήθειας» και όπως τονίζει «βαδίσαμε όλο αυτό το διάστημα προς την τελική ευθεία των εκλογών με την αλήθεια του έργου μας. Το μήνυμα των πολιτών είναι πλέον ισχυρό. Θα συνεχίσουμε και την επομένη των εκλογών  όλοι μαζί συνοδοιπόροι στον κοινό αγώνα, για να κάνουμε πραγματικότητα τα ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ».

Αρχής γεννωμένης από σήμερα Δευτέρα, η «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» πραγματοποιεί της κεντρικές της προεκλογικές εκδηλώσεις με ομιλίες του Θωμά Μπέγκα στις έδρες των Εκλογικών Περιφερειών.

Έτσι σήμερα Δευτέρα και ώρα 8.30 το βράδυ ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος μιλάει στην Πεδινή. Την Τρίτη και  ώρα 8.30 θα μιλήσει στο Πέραμα, την Τετάρτη στις 8.30 στην Ανατολή, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση στις 8 το βράδυ στην Πλατεία Μαβίλη και τέλος την Παρασκευή το πρωί θα επισκεφθεί το Νησί και το βράδυ ώρα 8.30 θα μιλήσει στον Κατσικά, ολοκληρώνοντας με την Εκλογική Περιφέρεια Παμβώτιδας τις προεκλογικές δραστηριότητες.

Συνεχής η επικοινωνία με τους συμπολίτες

Συνεχής και καθημερινή είναι όλο αυτό το διάστημα η επικοινωνία του Δημάρχου και των υποψηφίων συμβούλων της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» με τους πολίτες.

Πολυπληθείς συγκεντρώσεις που μεταδίδουν το κλίμα νίκης πραγματοποιούνται σε γειτονιές της πόλης και Κοινότητες του Δήμου Ιωαννιτών.

Το Σαββατοκύριακο ο κ. Μπέγκας περιόδευσε σε Κοινότητες της Παμβώτιδας (Πλατανιά, Ηλιόκαλη, Καραδήμα, Δαφνούλα) συμμετείχε στην Ανατολή στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των ελλήνων του Πόντου, ενώ μίλησε σε συγκεντρώσεις κατοίκων στον Πλάτανο και τα Λακκώματα, δύο παραδοσιακές συνοικίες των Ιωαννίνων.

«Σας καλωσορίζουμε για πολλοστή φορά στον Πλάτανο και σας ευχαριστούμε γιατί σας είχαμε στο πλευρό μας κι είχαμε όλα αυτά τα χρόνια πολύ καλή συνεργασία». Με τη φράση αυτή υποδέχθηκε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατάνου το Δήμαρχο ο πρόεδρος του Συλλόγου μια συνοικία που – όπως είπε- έχει δείξει το ενδιαφέρον της η Δημοτική Αρχή.

Η συνάντηση με τους  κατοίκους του Πλατάνου ήταν παραγωγική ενώ σε αυτή συμμετείχε και ο πρώην Δήμαρχος Ιωαννίνων  Λευτέρης Γκλίναβος.

Σε θερμό κλίμα έγινε η συνάντηση του Θωμά Μπέγκα και υποψηφίων της παράταξης του με τους κατοίκους των Λακκωμάτων, μια συνοικία όπου έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις στην παρούσα δημοτική θητεία, όπως εκτεταμένη ανακατασκευή οδών με ασφαλτοστρώσεις και κατασκευή πεζοδρομίων. Οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους γιατί η γειτονιά τους θα αναβαθμιστεί με την κατασκευή του Πάρκου Λακκωμάτων, ένα έργο το οποίο μελετήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιωαννιτών, πρόσφατα εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο και θα δημοπρατηθεί αμέσως μετά τις εκλογές.


  • Lakkomata


  • Platanos


  • Glinabos

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας