Το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων εξελίσσεται στις Δημοτικές Ενότητες

09/04/19 | Γραφείο Τύπου

Το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων εξελίσσεται στις Δημοτικές Ενότητες

Πάνω από 3 εκατ. ευρώ είναι το πρόγραμμα έργων που ολοκληρώνεται ή εξελίσσεται αποκλειστικά στις Δημοτικές Ενότητες και συνεχίζεται με νέες συμβασιοποιημένες εργολαβίες. Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος μαζί με τους συνεργάτες του, υποψήφιους της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ», συναντήθηκε με κατοίκους σε χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Μπιζανίου και Ανατολής και συζήτησαν για όσα έγινα κι όσα είναι ανάγκη να γίνουν στις περιοχές τους.

«Η θερμή ανταπόκριση που συναντάμε σε κάθε επαφή μας με τους πολίτες, μας δίνει τη βεβαιότητα ότι αυτή η μεγάλη συλλογική προσπάθεια που ξεκίνησε το 2014 με ευδιάκριτα αποτελέσματα σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου», τόνισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, στις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο σε Κοσμηρά, Πεδινή, Μπάφρα και Νεοκαισάρεια.

Ο κ. Μπέγκας εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί σε αυτές οι συναντήσεις με τους κατοίκους σε κάθε γωνιά του Δήμου -παρ’ ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο –  αναπτύσσετε ένας διάλογος ουσίας και δίνει την ευκαιρία όχι μόνο για να παρουσιάσει η σημερινή Δημοτική Αρχή τον απολογισμό έργου σε κάθε περιοχή, αλλά δίνει το έναυσμα για τον προγραμματισμό της επόμενης Δημοτικής θητείας.

«Στηριχθήκαμε στις δικές μας δυνάμεις αυτή την τετραετία, γιατί μπορέσαμε να νοικοκυρέψουμε οικονομικά ένα Δήμο που στο παρελθόν πορεύονταν με δανεικά. Έτσι κόντρα στις πιο δύσκολες οικονομικά συνθήκες, με δικούς μας πόρους, υλοποιήσαμε έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας», υπογράμμισε ο Δήμαρχος.

«Τα κάναμε όλα; Λύσαμε όλα τα προβλήματα; Όχι βέβαια.» συνέχισε ο κ. Μπέγκας. «Ο Δήμος μας, η πόλη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, έχουν ανοιχτές πληγές παντού. Στερούνται σε υποδομές που δεν προχώρησαν όταν έπρεπε, στις… «καλές εποχές» και τα διαθέσιμα χρήματα δεν ήταν άπειρα. Όμως συνεχίζουμε τον αγώνα μας και πλέον έχοντας στη διάθεση μας τη νέα τετραετία και του ευρωπαϊκούς πόρους, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στις μεγάλες αναπτυξιακές παρεμβάσεις που στοχεύουν στην οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση του τόπου μας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας