Αναγκαία για την ανάπτυξη του τόπου η αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με την Γερμανία

18/06/21 | Γραφείο Τύπου

Η παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» χαιρετίζει και στέκεται δίπλα στην πρωτοβουλία του διευθύνοντα συμβούλου της P&I, κ. Βασίλη Τριάδη, να ζητήσει από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της σημερινής του επίσκεψης στα γραφεία της εταιρίας, να συμβάλει ώστε να γίνει πράξη η αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με τη Γερμανία.

Η στοχευμένη προσπάθεια που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της διοίκησής μας στο δήμο Ιωαννιτών σε συνεργασία με όλους τους φορείς του τόπου, τόσο για τη λειτουργική αναβάθμιση του αεροδρομίου Ιωαννίνων, όσο και για την έλευση διεθνών πτήσεων σε αυτό, συνοδεύτηκε από επισκέψεις στο πλαίσιο της δράσης «διπλωματία πόλεων» σε διάφορες αγορές – στόχους, μεταξύ των οποίων και η Γερμανία το 2017.

Θυμίζουμε ότι η συζήτηση για την απευθείας αεροπορική σύνδεση της πόλης μας με τη Γερμανία άνοιξε σε εκείνη την επίσκεψη (δείτε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου) όπου μάλιστα είχε προκριθεί η διασύνδεση με τα αεροδρόμια του Ντόρτμουντ ή του Ντίσελντορφ ως τα καταλληλότερα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες που υπάρχουν.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας