Δυόμιση χρόνια χαμένα και για την μεταστέγαση του Σχολείου Αναπήρων Παιδιών

22/02/22 | Γραφείο Τύπου

Η ανικανότητα και η αναποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής συνεχίζουν να αποδεικνύονται καθημερινά, παράλληλα με τον λαϊκισμό με τον οποίο πορεύτηκε προεκλογικά προκειμένου να υφαρπάξει τις ψήφους των γιαννιωτών με «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα».

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια και η σημερινή δημοτική αρχή φέρει ακέραια την ευθύνη για την μεγάλη καθυστέρηση στη μεταστέγαση του νηπιαγωγείου που έφυγε από την Παπαζόγλειο αλλά και του ΣΑΠ, με τον ίδιο το δήμαρχο να δηλώνει προ καιρού ότι θα κερδίσει το στοίχημα και το 2021 θα είχε ολοκληρωθεί η μεταφορά του.
«Θέλουμε να είμαστε απολύτως συνεπείς σε ότι δεσμευτήκαμε. Ότι δηλαδή η λύση φιλοξενίας του νηπιαγωγείου από την Παπαζόγλειο στο Καπλάνειο θα είναι προσωρινή», δήλωνε τον Οκτώβριο του 2019 ο κ. Ελισάφ, αλλά δύο και πλέον χρόνια μετά η «προσωρινή λύση» έχει γίνει μόνιμη.
Οι μεγαλοστομίες και οι εύκολες κατηγορίες προεκλογικά έχουν μετατραπεί σε «σιγή ασυρμάτου», αφού δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση ενός ομολογουμένως δύσκολου εγχειρήματος το οποίο όμως η σημερινή δημοτική αρχή βρήκε δρομολογημένο.
Στο δημοτικό Συμβούλιο του περασμένου Σεπτεμβρίου η παράταξή μας είχε ζητήσει ενημέρωση για τις νέες καθυστερήσεις της μετεγκατάστασης των εν λόγω σχολείων και έλαβε μόνο αόριστες απαντήσεις.
Τώρα το θέμα παίρνει και πανελλήνιες διαστάσεις καθώς την έντονη ανησυχία της για τη μετεγκατάσταση του Ειδικού Δημοτικού και Ειδικού Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων μεταφέρει στο δήμο και η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.
Κύριοι της δημοτικής αρχής, αφήστε επιτέλους τις επικοινωνιακές κορώνες και ασχοληθείτε με την προσφορά στον τόπο μας.
Έχετε ήδη σπαταλήσει δύο και πλέον χρόνια.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας