Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

31/12/21 | Γραφείο Τύπου

Το Κοινωνικό παντοπωλείο του ΟΚΠΑΠΑ επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», αποτελούμενη από τις δημοτικές συμβούλους, Βάσω Μέγα, Σοφία Μαρκούλα, Αλεξάνδρα Μπέγκα και την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων, Σοφία Καραπάνου.

Τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης συγκέντρωσαν τρόφιμα για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου τα οποία και παρέδωσαν στον πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ, Δημήτρη Πάνου, και τον αντιπρόεδρο, Ιωάννη Τσίμαρη, μαζί με τις ευχές τους για καλή χρονιά.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες. Το κοινωνικό παντοπωλείο, ιδρύθηκε από την παράταξή μας και λειτούργησε όλα τα προηγούμενα χρόνια υπό τον αείμνηστο Φίλιππο Τσουμάνη. Έχει προσφέρει και συνεχίζει να το κάνει μέχρι σήμερα, μεγάλη βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες του δήμου μας. Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον κανείς συνάνθρωπός μας να μην έχει την ανάγκη του. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό οφείλουμε όλοι να στεκόμαστε δίπλα του και να ενισχύουμε τις προσπάθειες του με όποιον τρόπο μπορούμε», δήλωσαν μετά το τέλος της επίσκεψης τα μέλη της παράταξης.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας