Επίσκεψη στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

21/09/23 | Γραφείο Τύπου

Επίσκεψη στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο της “Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα.
Στη διάρκειά της συναντήθηκε με την Πρύτανη του πανεπιστήμιου, Άννα Μπατιστάτου τις πρυτανικές αρχές, τα μέλη της διοίκησης, το προσωπικό όλων των υπηρεσιών και των γραμματειών του Ιδρύματος και την Επιτροπή Ερευνών, ενώ επισκέφτηκε το τυπογραφείο και την βιβλιοθήκη.
Κατά τις συναντήσεις αναδείχτηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν το πανεπιστήμιο και διαμορφώθηκαν προτάσεις για το πλαίσιο συνεργασίας που μπορεί να προκύψει ανάμεσα στο δήμο Ιωαννιτών και το πανεπιστήμιο.
Κοινός τόπος των συζητήσεων τόσο με την Πρύτανη, όσο και με τα μέλη της διοίκησης ήταν η ανάγκη για μια πιο στενή αλλά και πολύπλευρη συνεργασία μεταξύ τον δύο φορέων.
“Για εμάς, το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων είναι ένας από τους σημαντικότερους φορείς των Ιωαννίνων και ως τέτοιο το αντιμετωπίσαμε την περίοδο της διοίκησής μας. Οι σχέσεις μας πρέπει να αμφίδρομες. Ο δήμος πρέπει να στηρίζει το πανεπιστήμιο και το πανεπιστήμιο το δήμο, διότι το κοινό πεδίο δράσης μας προς όφελος της κοινωνίας είναι ευρύτατο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που στο ψηφοδέλτιο μας υπάρχουν επιφανείς ακαδημαϊκοί αλλά και στελέχη των υπηρεσιών του πανεπιστήμιου γιατί αποδεικνύει την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια. Με την Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα και το πρόγραμμά της είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μέλλον και στην παιδεία, σε αγαστή συνεργασία με το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων”, ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Μπέγκας.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας