Επίσκεψη Θωμά Μπέγκα σε ΠΓΝΙ και “Χατζηκώστα”

26/09/23 | Γραφείο Τύπου

Τα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα των Ιωαννίνων, το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο και το Νοσοκομείο “Χατζηκώστα” , επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος με την “Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα”, Θωμάς Μπέγκας.
Εκεί είχε συνάντηση με τους δύο διοικητές, αλλά και με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.
Στη διάρκεια των συζητήσεων, τόσο με τον κ. Κατσακιώρη όσο και με τον κ. Δερδεμέζη τονίστηκε ο εξέχων ρόλος και των δύο νοσοκομείων στην υγειονομική περίθαλψη των κατοίκων των Ιωαννίνων και όχι μόνο, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνεργασία με τις δομές του δήμου Ιωαννιτών.
Στο πρόγραμμα της παράταξης άλλωστε υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για το πως μπορεί να επιτευχθεί μια διασύνδεση των δομών του Δήμου (KAΠΗ, ΚΗΦΗ, ΚΔΑΠ ΑμεΑ κ.α.) με το Πανεπιστήμιο και τα Νοσοκομεία με στόχο μια ολοκληρωμένη προσέγγιση των προβλημάτων υγείας των κατοίκων και την ανάπτυξη ενός ιατρικο-κοινωνικού μοντέλου.
“Είμαστε πολύ τυχεροί που δύο μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τόπο μας. Από μέρους μας δεσμευόμαστε για μια πολύπλευρη συνεργασία μέσω των δομών του δήμου με στόχο να καλυφτούν όσο το δυνατόν πιο ποιοτικά οι ανάγκες των συμπολιτών σε θέματα υγείας. Χαίρομαι διότι στις επισκέψεις μας και στα δύο νοσοκομεία μας, διαπίστωσα πως υπάρχει αντίστοιχη διάθεση και εκ μέρους των διοικήσεών τους”, δήλωσε ο κ. Μπέγκας.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας