Μήνυμα στήριξης της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα» στις εκλογές

07/10/23 | Γραφείο Τύπου

Μήνυμα στήριξης του ψηφοδελτίου της “Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα” και του επικεφαλής της, υποψήφιου δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, έστειλε από το εκλογικό κέντρο της παράταξης το μέλος της και επί χρόνια δημοτική σύμβουλος, Βούλα Τσίλη, η οποία λόγω των περιορισμών στις εμφανίσεις των υποψηφίων έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, στο πλευρό του κ. Μπέγκα.

Αναλυτικά το μήνυμα της παράταξης ενόψει των εκλογών της Κυριακής είναι το εξής:

 

“Αγαπητοί μας συνδημότες

Φίλες και φίλοι,

 

Μια μακρά, επίπονη αλλά δημιουργική προεκλογική περίοδος έφτασε στο τέλος της.

Η “Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα” και ο επικεφαλής της, υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, επικοινώνησαν όλο αυτό το διάστημα το πρόγραμμα, τις θέσεις και τις αξίες της παράταξής μας, με ήθος και σεβασμό τόσο προς τους δημότες όσο και προς τις άλλες παρατάξεις.

Βρεθήκαμε κοντά σας, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σημείο της πόλης, σε όλα τα χωριά των δημοτικών μας ενοτήτων, στην Ανατολή, στο Μπιζάνι, στην Παμβώτιδα στο Πέραμα και το Νησί.

Σας ακούσαμε, ενστερνιστήκαμε τους προβληματισμούς σας και τους κάναμε κτήμα μας.

Παρουσιάσαμε τις προτάσεις μας για τα Γιάννενα του αύριο και σας ζητήσαμε να συμπορευθούμε ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μέλλον για το δήμο μας.

Σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας συμμετέχουμε όπως κάναμε πάντα μέχρι σήμερα με στόχο το βράδυ των εκλογών να πανηγυρίζει η κοινωνία.

Άλλωστε γι’ αυτή είμαστε εδώ και μαζί της θέλουμε να οδηγήσουμε τα Γιάννενα στη θέση που τους αρμόζουν.

Η ανάγκη να αλλάξουμε το Δήμο μας για το μέλλον του, το μέλλον των παιδιών μας και της νέας γενιάς, είναι πιο επιτακτική από κάθε άλλη φορά.

Ευελπιστούμε στην εμπιστοσύνη σας ότι έχουμε και τη γνώση και την ικανότητα να φέρουμε την αλλαγή και την ανάπτυξη στο Δήμο.

Να είστε σίγουροι ότι η επιλογή της “Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα” στις κάλπες θα αποτελέσει την αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου σας καλούμε να μας στηρίξετε για να μπορέσουμε όλοι μαζί, συλλογικά να δημιουργήσουμε μέλλον για τον τόπο μας”.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας