Πες μας την ΙΔΕΑ σου

18/12/20 | Γραφείο Τύπου

Στις μέρες που ζούμε, η πανδημία του covid 19 έχει επιφέρει πολλούς περιορισμούς και απαγορεύσεις στην επικοινωνία.

Οι συνθήκες μας αναγκάζουν να μη βρισκόμαστε από κοντά.

Ωστόσο τα ανοιχτά μέτωπα και η ανάγκη για λύσεις, στο Δήμο Ιωαννιτών δεν εξαφανίστηκαν εν μία νυκτί μαζί με την κίνηση στους δρόμους.

Δυστυχώς, πολλαπλασιάστηκαν και απειλούν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Γι’ αυτό οι προβληματισμοί, οι  επισημάνσεις, οι απόψεις αλλά και οι ιδέες των πολιτών για την ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, όχι μόνο δεν πρέπει να μπουν σε “καραντίνα” και περιορισμό, αλλά αντίθετα πρέπει να βρουν χώρο για να ακουστούν δυνατότερα.

Οι σκόρπιες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν συμβάλλουν σε ένα ουσιαστικό διάλογο, ώστε οι προβληματισμοί και οι απόψεις να  μπορούν να μετουσιωθούν σε υλοποιήσιμες προτάσεις.

Το πείραμα που τολμάμε είναι η πρόκληση της διαδικτυακής επικοινωνίας, η οποία εκ των πραγμάτων έχει μπει στη ζωή μας.

Με την πεποίθησή ότι ο δημιουργικός διάλογος αποτελεί το θεμέλιο λίθο στην οικοδόμηση μιας πιο φιλικής και βιώσιμης  πόλης, πήραμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε ένα διαδικτυακό χώρο – ένα forum, στο οποίο θα φιλοξενούμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας.

Το όνομα του εγχειρήματος αυτού είναι «Ι.Δ.Ε.Α» ( Ιστοσελίδα Διαλόγου κι Επικοινωνίας Αυτοδιοίκησης) και μπορείτε να το επισκεφτείτε είτε μέσω της ιστοσελίδας της παράταξης www.neagiannena.gr είτε στο https://ideaenotita.discussion.community/.

Η αμφίδρομη επικοινωνία τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε δεν είναι πολυτέλεια αλλά μονόδρομος.

Απευθυνόμαστε προσωπικά με αίσθημα ευθύνης στον καθένα δημότη και τον προσκαλούμε να συμμετέχει σε αυτό το γόνιμο διάλογο.

Πες μας την ΙΔΕΑ σου.

Να δυναμώσουμε τη φωνή σου.

Για να «χτίσουμε» τα Γιάννενα που ποθούμε.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας