Ψηφοδέλτιο Νίκης, Εμπειρίας και Ανανέωσης για την Ενότητα Πολιτών και τον Θωμά Μπέγκα

05/05/19 | Γραφείο Τύπου

Ψηφοδέλτιο Νίκης, Εμπειρίας και Ανανέωσης για την Ενότητα Πολιτών και τον Θωμά Μπέγκα

Το πιο πλατύ ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο για το Δήμο Ιωαννιτών, το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων ο Θωμάς Μπέγκας. Σε κλίμα γιορτής συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος, έφτασε στη 1 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων.

«Ευχαριστώ από καρδιάς την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά από τους ενεργούς πολίτες, που στρατεύονται στο πλευρό μου για να κάνουμε πράξη τα Νέα Γιάννενα. Είμαστε παρόντες σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας, στις εκλογές της 26η Μαΐου, με το πιο πλατύ ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο στο Δήμο Ιωαννιτών. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης, συνέχειας, εμπειρίας και ανανέωσης».

Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου και με δεδομένους τους περιορισμούς των εμφανίσεων των υποψηφίων στα ΜΜΕ, μια νέα κοπέλα, διάβασε το μήνυμα της παράταξης, που έχει ως εξής:

« Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής

Η Δημοτική Αρχή που έκανε το Δήμο Ιωαννιτών ένα Δήμο Ανθρωπιάς, Συμμετοχής, Συνεργασιών και Ανάπτυξης, είναι παρούσα.

Ενεργοί πολίτες με επικεφαλής τον σημερινό και αυριανό Δήμαρχο μας, Θωμά Μπέγκα, καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ».

Ένα ψηφοδέλτιο νίκης, συνέχειας, εμπειρίας και ανανέωσης.

Είμαστε μια μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοκητική παράταξη, που ενώνει ανθρώπους με γνώσεις, εμπειρία, ταλέντα και ικανότητες που απαντούν στις ανάγκες του δήμου, για το παρόν και το μέλλον.

Είμαστε έτοιμοι. Να συνεχίσουμε το έργο που μας έχει αναδείξει πρώτο Δήμο στη χώρα.

Είμαστε έτοιμοι. Να κάνουμε πράξη τα Νέα Γιάννενα. Την πόλη που θέλουμε όλοι να ζούμε και να δημιουργούμε. Την καλύτερη πόλη στην Ελλάδα.

Έχουμε την εμπειρία, έχουμε το σχέδιο , έχουμε την όρεξη και τον ενθουσιασμό.

Στις 26 θα νικήσουν τα Γιάννενα».

Ο συνδυασμός  της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» απαρτίζεται από 210 υποψήφιους σε 25 Εκλογικές Περιφέρειες και Κοινότητες.

Η παράταξη σεβόμενη την επιθυμία ορισμένων Κοινοτήτων να καταρτίσουν ανεξάρτητα ψηφοδέλτια με βάση τις δυνατότητες που δίνει πλέον ο «Κλεισθένης», στηρίζει ανεξάρτητα ψηφοδέλτια στα οποία συμμετέχουν μέλη της σε 5 Κοινότητες.

Στο συνδυασμό της «Ενότητας Πολιτών-Νέα Γιάννενα» και πάλι βάσει τα οριζόμενα του «Κλεισθένη» δεν περιλαμβάνονται πλέον οι υποψήφιοι που ναι μεν είναι μέλη της παράταξης, αλλά κατέρχονται στις κοινότητες οι οποίες  έχουν μονομελή όργανα


  • Kata 8 Esh Psifodeltio


  • Kata 8 Esh Psifodeltio 2


  • Kata 8 Esh Psifodeltio 3

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας