Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με τον Άρη Μπαρτζώκα

29/05/19 | Γραφείο Τύπου

Συνάντηση με τον επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», Άρη Μπαρτζώκα είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ως επικεφαλής της παράταξης που η πολίτες ανέδειξαν με την ψήφο τους πρώτη δύναμη στις εκλογές της Κυριακής.

Στη συζήτηση τέθηκαν οι προγραμματικές προσεγγίσεις των δύο παρατάξεων για τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου και της κοινωνίας μας.  Συζητήθηκαν επίσης  τα θέματα τις επιστολής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» καθώς κι άλλα ζητήματα του Δήμου που το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθεί να αντιμετωπίσει την επόμενη περίοδο.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος τόνισε πως με τον κ. Μπαρτζώκα υπάρχει συναντίληψη για τα κρίσιμα ζητήματα του Δήμου και δήλωσε αποφασισμένος να λειτουργήσει ενωτικά και δημοκρατικά, για να δώσει αξία στην απλή αναλογική.

Από τη μεριά του ο επικεφαλής της «Γιάννενα Τώρα» σημείωσε ότι για τον ίδιο προτεραιότητα αποτελεί το καλό του Δήμου, τονίζοντας ότι η συνεργασία με την επόμενη Δημοτική Αρχή είναι τόσο ευπρόσδεκτη όσο και αναγκαία.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας