Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με Νίκο Γκόντα και Αναστάσιο Παπασταύρο

29/05/19 | Γραφείο Τύπου

Με τους δύο πρώην Δημάρχους, Νίκο Γκόντα και Αναστάσιο Παπασταύρο, συναντήθηκε ο νυν Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα, αντάλλαξαν απόψεις για τα μεγάλα θέματα του Δήμου Ιωαννιτών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που εξήγγειλε ο κ. Μπέγκας ως επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» , της παράταξης που αναδείχθηκε πρώτη στις εκλογές τις περασμένης Κυριακής, να συναντηθεί ενόψει 2ου γύρου με τους επικεφαλής των παρατάξεων που δεν εισήρθαν σε αυτόν.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος συζήτησε με τον επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Πρωτοπορίας» κ. Γκόντα και τον ιδρυτή της παράταξης κ. Παπασταύρο και συμφώνησαν στη θέση πως το νέο πλαίσιο της απλής αναλογικής απαιτεί τη μέγιστη δυνατή συναίνεση για όλα τα μεγάλα θέματα του Δήμου.

Ιδιαίτερα- όπως συμφώνησαν και οι δύο πλευρές- αυτό είναι ακόμη περισσότερο αναγκαίο, καθώς η νέα δημοτική θητεία ταυτίζεται με τη νέα προγραμματική περίοδο και την υλοποίησης των μεγάλων έργων του Δήμου.

Τρεις άνδρες που οι Γιαννιώτες τους τίμησαν εκλέγοντας τους Δημάρχους, είχαν ταυτόσημη άποψη στο ότι το   η σύνθεση, η συναίνεση και οι συνέργιες, είναι το απαραίτητο συστατικό για να πορευθεί ο Δήμος Ιωαννιτών στο μέλλον.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας