Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με τον Λάζαρο Νάτση

29/05/19 | Γραφείο Τύπου

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος, Θωμάς Μπέγκας, συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Λάζαρο Νάτση και αντιπροσωπεία της παράταξης του «Πολίτες για την Ανατροπή». Μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και με κοινή την πεποίθηση των δύο πλευρών πως η εποχή της απλής αναλογικής απαιτεί σύνθεση και συνεργασίες.

«Στη νέα δημοτική περίοδο που οριοθετούν οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, είμαστε αποφασισμένοι να λειτουργήσουμε δημοκρατικά και ενωτικά για να δώσουμε αξία στην απλή αναλογική, για να εγγυηθούμε με ασφάλεια το μέλλον του Δήμου Ιωαννιτών και τις μεγάλες παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου», δήλωσε ο Θωμάς Μπέγκας, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του να συναντηθεί με τους επικεφαλής των παρατάξεων που δεν εισήρθαν στο 2ο γύρο των εκλογών.

Ο κ. Μπέγκας επανέλαβε για άλλη μία φορά πως απευθύνεται στην κοινωνία και στις παρατάξεις με σεβασμό και ειλικρίνεια, με διαφάνεια, δημόσια  και όχι μέσω πολιτικών συναλλαγών ή παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας