Θωμάς Μπέγκας: Η ολομέλεια της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα» να γίνει η αφετηρία να δώσουμε στα Γιάννενα όλα όσα αξίζουν

04/07/22 | Γραφείο Τύπου

enotita politon nea giannena post image

Η παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» μετά την ολοκλήρωση ενός επιτυχημένου κύκλου συναντήσεων ανά δημοτική ενότητα με τα στελέχη της, συναντήσεις στις οποίες συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν την κάθε δημοτική ενότητα ξεχωριστά αλλά και οργανωτικά ζητήματα σε σχέση με τη λειτουργία της παράταξης, θα πραγματοποιήσει την ολομέλειά της την Τετάρτη 29 Ιουνίου κι ώρα 19.30 στο ξενοδοχείο DuLac.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Θωμάς Μπέγκας, απεύθυνε σήμερα ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα μέλη και τους φίλους της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα» καθώς και σε όλους τους δημότες να συμμετάσχουν σε αυτή την ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία.

Αναλυτικά ο κ. Μπέγκας τόνισε τα ακόλουθα:

«Είμαι ευτυχής που μετά από δύο χρόνια πανδημίας και σκληρών λοκντάουν είμαστε πλέον σε θέση να συγκαλέσουμε την ολομέλεια της παράταξης μας, «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», της μεγαλύτερης παράταξης του δήμου Ιωαννιτών, με θέμα «το σήμερα και το αύριο του δήμου στην πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023».

Οι συνθήκες που επικρατούσαν στη χώρα μας λόγω του covid 19 διέκοψαν βίαια έναν θεσμό ο οποίος όμως επανέρχεται την ερχόμενη Τετάρτη, 29 Ιουνίου κι ώρα 19.30 στο ξενοδοχείο DuLac.

Για εμάς άλλωστε στην «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», μια βαθιά δημοκρατική παράταξη, η σύγκληση της ολομέλειας ως κυρίαρχο όργανο καθώς και οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτή είναι πάντα ο οδηγός μας.

Εκ μέρους της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα» αλλά και προσωπικά ως επικεφαλής της απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα μέλη και τους φίλους μας, καθώς και σε όλους τους συνδημότες μας να συμμετέχουν σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία, δείχνοντας με τη συμμετοχή πως συμμερίζονται τις ίδιες αξίες αλλά και τις ίδιες αγωνίες με εμάς για τον μέλλον του τόπου μας.

Η 29η Ιουνίου μπορεί και πρέπει να γίνει η αφετηρία για να επιστρέψουμε στην εποχή του ανοιχτού δημαρχείου και της άμεσης επικοινωνίας μεταξύ δημοτικής αρχής και κοινωνίας.

Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» κι εγώ προσωπικά έχουμε αποδείξει πως θεμελιώδης μας αρχή είναι ότι η εξέλιξη του τόπου μας μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από συνέργιες έχοντας ως άμεσους και ισότιμους συνομιλητές τους θεσμικούς φορείς, τα επιμελητήρια, τους επαγγελματικούς φορείς, τους συλλόγους, τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου και πάνω από όλα την ίδια την κοινωνία των δημοτών.

Με αυτή την ξεκάθαρη πολιτική θέση απευθυνόμαστε στους πολίτες, οι οποίοι δείχνει να ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα μας.

Με τις σκέψεις αυτές λοιπόν σας περιμένω όλους στην ολομέλεια της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα» την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 19.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο DuLac.

Έλατε να δυναμώσουμε την παράταξή μας για να συναδιαμορφώσουμε το μέλλον του δήμου μας.

Ελάτε να δώσουμε στα Γιάννενα και πάλι όλα όσα αξίζουν».

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας