Ευχές για μια καλή και ασφαλή σχολική χρονιά

13/09/21 | Γραφείο Τύπου

Ευχές για μια καλή, αποδοτική και ασφαλή σχολική χρονιά, απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, και όλα τα μέλη της, στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, με αφορμή τη σημερινή τελετή του αγιασμού.

Οι νέες γενιές είναι η ελπίδα για να υπάρξει η ανάταση και έξοδος από την κρίση που ζούμε σήμερα και η παιδεία που θα λάβουν είναι το σημαντικότερο εφόδιό τους.

Κλειδί για να προοδεύσουμε σαν κοινωνία όμως, πέρα από την εκπαίδευση είναι η συνεργασία. Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα.

Έτσι και τη φετινή χρονιά πρέπει όλοι μας, από τον πιο μικρό μαθητή μέχρι την οργανωμένη Πολιτεία, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ξεπεράσουμε με ασφάλεια τους όποιους κινδύνους.

Σε αυτό σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η εφαρμογή των επιστημονικών οδηγιών που δεν επιβλήθηκαν για να περιορίσουν την ελευθερία μας, αλλά για να μας βοηθήσουν να μείνουμε ασφαλείς, ώστε σύντομα να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Η παράταξή μας, μέσα και από την σημερινή συμβολική παρουσία των μελών της στον αγιασμό των σχολείων, δηλώνει παρούσα από τον θεσμικό της ρόλο σε οτιδήποτε χρειαστεί η εκπαιδευτική κοινότητα, όπως έπραξε άλλωστε και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας