Σταθερά δίπλα στις δομές που προσφέρουν κοινωνικό έργο

23/04/19 | Γραφείο Τύπου

Το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Εκεί συνάντησαν τον υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ, Γιάννη Παπαχρήστου και εργαζόμενους στο Δίκτυο, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με μέλη της θεραπευτικής κοινότητας.

Ο Δήμαρχος τόνισε την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με το ΚΕΘΕΑ καθώς και τη βοήθεια που παρέχει ο Δήμος, ειδικά την τελευταία τετραετία, τόσο στο ίδιο, όσο και γενικότερα σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, μέσα από τις κοινωνικές του δομές και υπηρεσίες.

Παράλληλα, άκουσε τους προβληματισμούς και τις ανάγκες των μελών της θεραπευτικής κοινότητας ενώ δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει άμεσα το αίτημα τους για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών τους οποίους έχουν ανάγκη για τα μαθήματα που κάνουν με εθελοντές εκπαιδευτικούς και τα οποία τους δίνουν τη δυνατότητα να αποφοιτήσουν από το νυχτερινό Λύκειο.

«Είμαστε διαχρονικά πάντα δίπλα στο ΚΕΘΕΑ γιατί γνωρίζουμε το έργο που παράγει το οποίο είναι σημαντικό για την κοινωνία μας. Είμαστε σε μια συνεχή επαφή για να διευρύνουμε το επίπεδο της συνεργασίας μας και χαίρομαι πραγματικά γιατί διαπιστώνω ότι υπάρχει βούληση και από τις δύο πλευρές να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας οι οποίοι βρέθηκαν σε μια δύσκολη στιγμή αλλά τώρα προσπαθούν να επιστρέψουν ως ισότιμα μέλη στην κοινωνία μας», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Μπέγκας.

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας