Συνεδρίαση «κεκλεισμένων των θυρών» για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων

14/09/23 | Γραφείο Τύπου

Σε συνεδρίαση «κεκλεισμένων των θυρών» μετέτρεψε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου η απερχόμενη δημοτική αρχή, αφού με δική της εντολή δεν υπήρξε μετάδοση ούτε από το δημοτικό ραδιόφωνο, ούτε από το κανάλι του δήμου στο youtube.
Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, έκανε λόγο για προσπάθεια φίμωσης, τονίζοντας ότι η συνεδρίαση θα μπορούσε να μεταδοθεί κανονικά, αφού αποτελεί άσκηση καθήκοντος και δεν εμπίπτει στους περιορισμούς του ΕΣΡ.
Με την άποψή του συμφώνησαν μάλιστα κι άλλοι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
Ο κ. Μπέγκας στηλίτευσε το γεγονός πως η απόφαση για τη μη αναμετάδοση της συνεδρίασης πάρθηκε μετά από νομική γνωμοδότηση του ίδιου του δημάρχου κι όχι της νομικής υπηρεσίας του δήμου που είναι αρμόδια.
«Τελειώνετε τη θητεία σας ακριβώς όπως αρχίσατε. Με αντιθεσμικές, μονομερείς αποφάσεις που μόνο στόχο έχουν την υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου. Προχωρήσατε σε συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών και φέρατε θέματα μικρών και μεγάλων εξυπηρετήσεων σε ημετέρους, λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Ο κόσμος όμως έχει γνώση και κρίση…», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας

Περισσότερα άρθρα

Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Με σεβασμό στους πολίτες και στην πόλη μας